Zomer in de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 24 juni 2019 13:30

De zomervakantie staat weer voor de deur. Een goed moment om een aantal zaken nog eens onder de aandacht te brengen. Wist je bijvoorbeeld dat onze vestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven gewoon de hele zomer open blijven? Lid of geen lid van de bibliotheek: bij ons kun je altijd terecht voor een kopje koffie met een krant of een gezellig praatje.

In de zomerperiode is de leentermijn standaard 6 weken in plaats van 3 weken. Wel zo handig!

Heb je een verlanglijst van boeken die je graag op vakantie wilt lezen reserveer ze dan nu alvast in de app of op de website. Binnen de Krimpenerwaard
is reserveren kosteloos. Ook goed om te weten dat voor kinderen tot 18 jaar het lidmaatschap van de Bibliotheek Krimpenerwaard gratis is.

Voor jeugd én volwassenen biedt de online bibliotheek bovendien een mooie collectie e-books en luisterboeken, ideaal voor op vakantie.

Nog vragen over onze online diensten? Kom dan naar het laatste Digitaal Café voor de zomerstop op dinsdag 11 juni in de bibliotheek van Krimpen aan de Lek van 13.30 tot 15.00 uur en op donderdag 20 juni in Lekkerkerk van 10.00 tot 12.00 uur. Bibliotheekvrijwiligers staan klaar om u te helpen!