Zomer-leesclubs

Gepubliceerd op: 26 april 2018 11:32

De komende zomer kunt u in de Krimpenerwaard meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn.

In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is nitiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Krimpenerwaard.

Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa. Als zich minstens vier mensen hebben aangemeld, liefst uit dezelfde kern, worden zij met elkaar in contact gebracht. Dan kan er een  afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden. De leesclub kan op bepaalde tijden van ruimte in de bibliotheek gebruik maken.

De kosten die Senia in rekening brengt bedragen € 16,00 per persoon. Als u interesse hebt, kunt u zich melden bij Senia via Ineke van de Rotte, ivanderotte@senia.nl Zij brengt voor Senia in Zuid-Holland belangstellenden met elkaar in contact. Voor meer informatie zie ook www.senia.nl