Lezing Schoonhoven: Actualiteiten in de uitvaartbranche

11 oktober 2022, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Schoonhoven

Kosten: Gratis

Een uitvaart wordt steeds persoonlijker, er wordt maatwerk geleverd als het gaat om de uitvoering, maar ook staan technologische ontwikkelingen niet stil.

Corneel Krijgsman houdt een interessante lezing over de actualiteiten in de uitvaartbranche. Corneel is werkzaam bij Stoppelenburg
Uitvaartverzorging en heeft derhalve heel veel kennis op dit gebied. Oriƫntatie op de uitvaart, een onderwerp waar iedereen helaas mee te maken krijgt, maakt dat je er goed over na kunt denken en in je omgeving over kunt praten.

Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De avond start om 19.00 uur, is kosteloos bij te wonen en zal tot uiterlijk 20.30 uur duren. De deuren van de bibliotheek zijn vanaf 18.30 uur open om vast een kopje koffie of thee met elkaar te drinken.