Deze site geeft je toegang tot de leukste digitale biebdiensten. De app 'Bibliotheek Wise' downloaden, e-books lenen en meer, het kan hier!

App "Bibliotheek Wise"

Met de app 'Bibliotheek Wise' heb je altijd en overal toegang tot jouw bibliotheek. Je kunt via je mobiel de catalogus raadplegen en direct reserveren, handig!

App "selectie eBooks"

Als lezer kun je tegenwoordig je hart ophalen met alle rechtenvrije digitale boeken die op internet te vinden zijn. Maar waar te beginnen? De Bibliotheek heeft nu een app ontwikkeld die je de weg wijst in het aanbod. Wij selecteren de pareltjes, en met onze app zijn die direct te downloaden en op je iPad te lezen!

De VakantieBieb-App is weer geopend!

https://www.vakantiebieb.nl/

Op vakantie en geen ruimte om boeken mee te nemen? Download de VakantieBieb-app! Nu weer geopend!!

Vanaf 1 juni voor de jeugd, vanaf 1 juli ook voor volwassenen.

App "eBooks eregalerij"

De eBooks eregalerij bevat een selectie van meesterwerken van schrijvers uit Het Pantheon, de permanente tentoonstelling in het Letterkundig Museum met hoogtepunten uit 1.000 jaar Nederlandstalige literatuur.

E-books lenen bij de bibliotheek

Je kunt nu heel gemakkelijk e-books lenen met je Bibliotheekpas. Duizenden e-books zijn zonder extra kosten te leen voor vrijwel alle bekende apparaten: tablet, mobiel, computer of e-reader.