Makkelijke leesboeken 6-12 jaar

Lezen met dyslexie

Resultaat 11 - 20 (van 84)

Weergaveopties:

 • Luc Vernimmen EN Netty van Kaathoven Gesmokkeld!

  Ciro (ik-figuur) en zijn zus Mita zijn op vakantie in het buitenland als Ciro een ontvoerd Nederlands meisje ontmoet. De kinderen proberen, zonder dat hun ouders dat weten, Isra naar de ambassade te brengen. AVI-E6. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Gesmokkeld!

 • Marco Kunst Op de Noordpool!; Max, Milan en Makoto in actie

  Het vliegtuig van Max, Milan en Makoto stort neer. Ze weten eruit te springen en komen op een vlot op de ijskoude poolzee terecht. Kunnen ze de Noordpool bereiken? AVI-E6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Op de Noordpool!; Max, Milan en Makoto in actie

 • Els Rooijers Roofoverval; de freerunners lossen het op!

  Pepijn, Niels en Adil doen aan freerunnen. Als ze op een dak zitten, zien ze dat de juwelier van Adils oom wordt overvallen. Ze beginnen een wilde achtervolging. AVI-M6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Roofoverval; de freerunners lossen het op!

 • Bies van Ede Stilte in de studio!

  Sebastiaan en Anna mogen een avondje doorbrengen met hun oom Bonno, in de televisiestudio's in Palingsmeer. Verhaal in de vorm van een toneelstuk. AVI-M7. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Stilte in de studio!

 • Ellen Labrecque Touwsporten

  Maak kennis met sporters die touwen gebruiken, zoals bij bungeejumpen, ijsklimmen en koorddansen. Met grote kleurenfoto's. Voor, ook moeizame, lezers vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Touwsporten

 • Mirjam Mous Voor altijd vriendinnen!

  Steffie gaat met haar vader in Spanje kamperen. Op de camping ontmoet ze Marloes en haar moeder. Steffie en Marloes worden hartsvriendinnen. Maar zullen ze elkaar na de vakantie nog zien? Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. AVI-E6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Voor altijd vriendinnen!

 • Jim Gigliotti Watersporten

  Maak kennis met tien sporten in en op het water, zoals duiken, waterpolo en wakeboarden. Met grote kleurenfoto's. Voor, ook moeizame, lezers vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Watersporten

 • Anneke Scholtens Zoektocht in het ziekenhuis

  Er gebeuren rare dingen in het ziekenhuis. De kinderen moeten veel chocolade eten en tandpasta gebruiken. Dan wordt ook nog het geheugen van Meike gewist. Verhaal in de vorm van een toneelstuk. AVI-M6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zoektocht in het ziekenhuis

 • Jacques Vriens De dikke bende van De Korenwolf; [1]

  Bundel met drie verhalen over de kinderen die in hotel De Korenwolf wonen. Samen met hun oma beleven ze allerlei spannende avonturen. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De dikke bende van De Korenwolf; [1]

 • Netty van Kaathoven Een held in pyjama

  Toms vader koopt een vrachtwagen. In de vakantie mag Tom (11) mee om een lading naar Frankrijk te brengen. Op een parkeerplaats stelen dieven een deel van de lading. Tom gaat achter ze aan! AVI-M4. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een held in pyjama