Makkelijke leesboeken 6-12 jaar

Lezen met dyslexie

Resultaat 31 - 40 (van 84)

Weergaveopties:

 • Anneke Scholtens Fritzi en de gifbeker

  Fritzi, inspecteur en moeder, is toevallig in het theater als daar een acteur vermoord wordt. Ze gaat direct op onderzoek uit. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. AVI-E4. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Fritzi en de gifbeker

 • Anneke Scholtens Iedereen kijkt altijd zo!

  Stijn vindt dat hij rare tenen heeft. Daarom wil hij niet meedoen met de activiteiten op de camping. Dan ontmoet hij Emma. Waarom wil zij niet zwemmen? AVI-M6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Iedereen kijkt altijd zo!

 • Marion van de Coolwijk Ik ben niet bom!

  Sander wordt op school gepest, omdat hij moeite heeft met lezen. Als er op school wordt ingebroken, kan hij laten zien dat hij niet dom is. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik ben niet bom!

 • Ole Lund Kirkegaard Pudding Tarzan

  Iwan is de slapjanus van de school en wordt daardoor veel gepest. Op een dag komt hij een oud vrouwtje tegen. Hij mag van haar een wens doen. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Pudding Tarzan

 • Marian Hoefnagel EN Uitgeverij Eenvoudig Communiceren (Amsterdam) Anne Frank, haar leven

  Anne Frank moest in de Tweede Wereldoorlog onderduiken omdat ze joods was. In korte zinnen en makkelijke woorden (A2/B1-niveau) wordt verteld over haar leven in het Achterhuis in Amsterdam.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Anne Frank, haar leven

 • Raymond Krul EN Jasmijn Stegeman Life hacks voor kids

  Hoe smeer je je broodjes sneller en maak je je krappe schoenen groter? 127 tips om je leven een stuk makkelijker te maken. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Life hacks voor kids

 • Nob Een harige makker

  De beste vriend van Arthur is Grompf, een grote harige yeti. Ze doen alles samen: naar school gaan, feest vieren en ziek worden. Als Grompf sip is, probeert Arthur hem te helpen. Ballonstrip. AVI-M6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een harige makker

 • Nob Hajaa!

  Het huisdier van Arthur is een enorme yeti. Thuis gaat dat best goed, maar in het museum zit Grompf overal met zijn harige tengels aan. Ballonstrip. AVI-E6. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hajaa!

 • Nob Onze huisyeti

  Arthur is net verhuisd en mag van zijn ouders een huisdier uitzoeken. Hij kiest een Tibetaanse mini-aap, die al snel uitgroeit tot een enorme harige yeti. Grompf wordt Arthurs beste vriend. Ballonstrip. AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Onze huisyeti

 • Kory Merritt EN Mitch Krpata Expeditie verdwaald

  Mya, Boya en Jordy zijn ontsnapt van het geheimzinnige eilandenrijk Poptropica waar ze werden vastgehouden door Vikingen. Wat ze niet weten is dat ze meteen achtervolgd worden door hun vijand, Octavius. Verhaal in stripvorm. Vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Expeditie verdwaald