Makkelijke leesboeken 6-12 jaar

Lezen met dyslexie

Resultaat 61 - 70 (van 84)

Weergaveopties:

 • Louise Spilsbury Armoede

  Hoe is het om arm te zijn? Is er in Nederland ook armoede en hoe kun je helpen? Lees van alles over arm zijn. Met grote gestileerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar, ook voor moeizame lezers.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Armoede

 • Kaye Umansky De stiefzussen; Assepoester [maar dan anders]

  Reuzeltje en Kitty, de twee stiefzussen van Asspoester, vertellen om beurten hoe ze Assepoester het leven zuur maken. Hun moeder is al even gemeen. Gelukkig loopt het met Assepoester heel goed af. AVI-M5. Gedrukt in lettertype Dyslexie. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De stiefzussen; Assepoester [maar dan anders]

 • Lincoln Peirce Niek de Groot en zijn vrienden

  Niek de Groot beleeft samen met zijn trouwe vrienden Frank en Teddy allerlei doldwaze avonturen. Verhaal in stripvorm. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Niek de Groot en zijn vrienden

 • Dav Pilkey Dog man

  Agent De Ridder en zijn hond Kees belanden ernstig gewond in het ziekenhuis. Er is maar één oplossing die hun levens kan redden: de hondenkop wordt op het lijf van de agent genaaid en daar is Dog Man. Dog Man wordt de schrik van alle criminelen. Ballonstrip. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Dog man

 • Rian Visser Ongelijke strijd

  De wetenschapper Mytilus is ontvoerd. Denny, Tilius en Arion gaan naar hem op zoek. Ze belanden in een bloedhete woestijn waar robothagedissen leven. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ongelijke strijd

 • Britta Teckentrup Het ei

  Er zijn heel veel dieren die eieren leggen. Lees welke dat zijn, waar ze ze leggen, hoe ze eruitzien en waarom het ei belangrijk is in jouw leven. Met vrij gestileerde (krijt)illustraties in gedempte kleuren. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het ei

 • The Walt Disney Company The Jungle Book; samen sta je sterk

  Mowgli groeit op in de jungle bij een roedel wolven. Hij sluit vriendschap met beer Baloe en panter Bagheera. Als tijger Shere Kan in de jungle verschijnt, beginnen de problemen, want hij wil Mowgli doden. AVI-E5. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van The Jungle Book; samen sta je sterk

 • Sanne de Bakker Dansen is stoer, man!

  Wist je dat dansen goed is voor je hersens? Je gaat er beter van leren en je onthoudt meer. Lees van alles over o.a. zwaarddans, ballet, dansen als beroep en dansen in de hele wereld. Met veel kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Dyslexieboek

  Bekijk details van Dansen is stoer, man!

 • Manon Sikkel Samen honderd

  Toon is bijna jarig. Maar er is niemand om het mee te vieren. Dan leest hij een bericht van Eefje. Zij wil haar verjaardag met iemand samen vieren. Maar wie is Eefje? AVI-E4. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Samen honderd

 • Suzanne Buis Lizzy traint dolfijnen

  Lizzy (11) heeft haar vader nooit gekend. Hij woont op Curaçao. Als hij op een dag laat weten dat hij Lizzy wil ontmoeten, weet ze niet of ze dat wel wil. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Lizzy traint dolfijnen