Hulp bij onze website & apps

Zoek je hulp bij het gebruik van onze website of één van onze apps? Vind hier je antwoord.

Zoeken op de website

Zoeken en bladeren in de collectie

Via de zoekbalk onder de oranje balk op deze website kan je zoeken in de hele collectie van de bibliotheek. Je kunt zoeken op titel, schrijversnaam, onderwerp, genre, jaartal of taal.  Om de volledige catalogus in te zien hoef je dus niet in te loggen in het menu van 'Mijn Bibliotheek'.

Wil je de vollegige catalogus zien? Type dan in de zoekbalk een * of een spatie en druk vervolgens op Enter. Je ziet dan de volledige catalogus met in het linkermenu verfijnde zoekmogelijkheden. Bijvoorbeeld alle e-books, alle cd's, etc. Ook kan je op genre zoeken.

Zoeken en bladeren in onze agenda

In de agenda vind je een overzicht van al onze activiteiten. Je kunt de agenda sorteren op vestiging, datum, leeftijd, prijs, soort en thema. De meeste activiteiten zijn gratis (ook voor niet-leden). Op betaalde activiteiten hebben onze leden korting, maar ook zonder lid te zijn kan je door het aanmaken van een anoniem account een kaartje kopen. De link naar de kaartverkoop vind je in het agenda item.

Mijn menu

Waar kan ik zien wat ik heb geleend?

Zo zie je wat je hebt geleend:

• Log in via Mijn menu.
  • Klik op Wat heb ik thuis. Je kunt hier ook verlengen.

Hoe kan ik mijn tegoed ophogen?

Zo kun je je tegoed ophogen:

• Log in op Mijn menu.
  • Klik op Details financiële posten.
  • Volg de aanwijzingen in het menu.

Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Via Mijn menu kun je je adres, telefoonnummer of e-mailadres wijzigen.

Wise app

Wat kan ik met de Wise app?

Met de Wise-app kun je zoeken in de catalogus, reserveren en verlengen.

Alle informatie over de Wise-app

Hoe installeer ik de Wise app?

Je kunt de Wise-app gratis downloaden.

Voor Android in de Playstore en voor Apple apparaten in de App Store.

Hoe los ik problemen op met de Wise app?

De oorzaak ligt meestal buiten de app: het kan liggen aan de netwerkverbinding/wifi, het apparaat zelf, de versie van Android/iOS.

Het kan ook zijn dat het bibliotheeksysteem even uit de lucht is (geweest). Je kunt de app het beste opnieuw opstarten.

Helpt opnieuw opstarten niet, verwijder de app dan van jouw apparaat en download en installeer de app opnieuw.

Levert dat onverhoopt ook niet het gewenste resultaat op, neem dan contact met ons op.

Hoe log ik in?

Je kunt de inloggegevens gebruiken zoals je die ook gebruikt in ‘Mijn Menu’.

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op