Word donateur van de Bibliotheek Krimpenerwaard

De Bibliotheek Krimpenerwaard streeft ernaar om laagdrempelig en toegankelijk te zijn voor iedereen. "Iedereen is welkom", lid of geen lid, is een belangrijk motto voor ons.

Voor kinderen

Lid zijn van de Bibliotheek is voorkinderen tot 18 jaar gratis. Kinderen zijn een belangrijke doelgroep van de Bibliotheek Krimpenerwaard en daarom is er veel aandacht voor leesbevordering en mediawijsheid en werken we intensief samen met scholen en andere instellingen.

Voor hen die meer willen weten over (digi)taal

De Bibliotheek besteedt veel aandacht aan het digitaal vaardiger maken van mensen door bijvoorbeeld computercursussen en digitale cafés te organiseren. Ook is er het Taalhuis Krimpenerwaard, waar mindergeletterden terecht kunnen voor taalles of een Taalmaatje.

Voor hen die willen ontmoeten

De Bibliotheek Krimpenerwaard is een laagdrempelige, vrijblijvende en toegankelijke plek voor iedereen. Ook organiseert de Bibliotheek digitale cafés, brei- en haakcafés, leesgroepen, inloopspreekuren over allerlei onderwerpen, exposities van lokale (amateur)kunstenaars, lezingen en cursussen.

Maar we zijn er ook voor een praatje, een kopje koffie of informatie.

Steun ons!

Als donateur laat u zien dat u het belang van een bibliotheekvoorziening in uw gemeente onderschrijft, zonder zelf lid te hoeven zijn.

U kunt donateur worden voor € 10, € 25 of € 50 per jaar of een eenmalige donatie doen.

U kunt hieronder meteen via Ideal uw donatie regelen of aan de balie van de dichtsbijzijnde bibliotheekvestiging. 

De Bibliotheek Krimpenerwaard heeft ANBI-status. Ons RSIN is 817149211.