Expositie Ammerstol Emad Al Fatly

1 mei 2023 t/m 31 augustus 2023

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kunst is de toegang naar de geest

Dit is het motto van exposant Emad Al Fatly die met zijn tekeningen van mei t/m augustus exposeert in de bibliotheek van Ammerstol. Sinds zijn jeugd houdt hij erg van tekenen, en het verbeelden van ware beelden met zijn eigen pen en potlood. Hij heeft meegedaan aan verschillende kunstprojecten en tekent altijd overal ergens op. Ook door zijn studiekeuze (architectuur) heeft hij zijn hobby en passie kunnen ontwikkelen en is er altijd al interesse geweest voor kunstgeschiedenis.

Het is leuk om te leren over kunst,de verschillendeschilder- en tekenvormen en het leven van bekende schilders en tekenaars in de geschiedenis. Nu is het tijd om zijn kunst te laten zien en zijn gedachten en filosofieen te uiten met zijn hand, inkt en potloden.

Omdat hij architect is heeft hij hiernaast altijd interesse gehad in gebouwen tekenen, maar niet op een normale manier. Hij vindt het juist interessanter om ze anders te tekenen, bijv. kubistisch en de uitgewisselde effecten tussen licht en schaduw te laten zien.

Emad geeft ook  tekenlessen en workshops om verschillende soorten potlood- en of inkttechnieken te leren. Hiervoor kunt je contact opnemen via e-mail: eazhh@yahoo.com.