Veilig Internetbankieren

Maandag 16 januari 2023, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Lekkerkerk

Kosten: Gratis, ook voor niet-leden van de bibliotheek.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Weten hoe je veilig gebruik maakt van internetbankieren? Een spreker van een bank geeft je inzicht.

Op maandagochtend 16 én 23 januari organiseren de Bibliotheek Krimpenerwaard en Welzijn Krimpenerwaard  een bijeenkomst over Veilig Internetbankieren. Deelnemers horen hoe zij veilig gebruik kunnen maken van Internetbankieren. 

Internetbankieren is erg vanzelfsprekend geworden en door alle maatregelen die banken treffen ook zeker niet onveilig. Maar we moeten wel alert blijven. Een medewerker van de bank zal tijdens deze bijeenkomst inzicht geven in hoe internetcriminelen te werk gaan en hoe je dus kunt voorkomen dat jij daarvan de dupe wordt.

De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek van Lekkerkerk. We beginnen om 10:00 uur maar om 09:45 staan de koffie en wat lekkers voor je klaar. Rond 12:00 uur ben je dan helemaal bijgepraat en kun je met een gerust hart invoegen op deze digitale snelweg. Er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen en eventuele ervaringen te delen.

De bijeenkomst is voor iedereen gratis bij te wonen. Wil je hier bij zijn? Geef je dan op via onderstaande knop. Vermeld erbij op welke datum je wilt komen: 16 óf 23 januari

Aanmelden